Alyvuogių aliejus Tommasi Extra Vergine di Oliva 0,5 l

  • Kraunamos nuotraukos

    šalto spaudimo alyvuogių aliejus

    Kilmės šalis
    Italija
  • „Olio Extra Vergina di Oliva“ rūšis - tai geriausias itališkas alyvuogių aliejus, gaunamas išspaudžiant alyvuoges be pašildymo ir turi rūgštingumą iki 1%. Jį netgi šiandien gamina tradiciniu būdu. Alyvuogės būtinai renkamos rankomis ir malamos į tyrę granito girnose. Aliejus yra spaudžiamas be pašildymo ir po to filtruojamas. Šis aliejus išskiskiria intensyvia žalsvai gelsva spalva, vaisių ir žalumos aromatu, kiek saldoku skoniu su migdolu poskoniu. Rūgštingumas - 0,9%. Idealus įvairių šviežių daržovių salotų užpilas. Tinka prie žuvies, makaronų, gali būti naudojamas padažų ir desertų gamybai.