• Kraunamos nuotraukos

    Karštas šokoladas 

    Tipas
    Šokoladas
  • Tai aukštos kokybės, 75% juodojo šokolado drožlės. Nuostabus karšto šokolado skonis praskaidrins Jūsų dieną, o puikus aromatas namams suteiks jaukumo ir šilumos. Sodrus, tikro juodojo šokolado skonis - gurmanams, kurie negali atsispirti klasikai. Karštą šokoladą rekomenduojame pagardinti cinamonu, vanile ar kardamonu, mažais zefyriukai, plakta grietinėle, ledais, šviežiais vaisiais ar uogomis. 

    Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas). šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75%.

    Alergenai: sojų lecitinas. gali būti pieno, lazdyno ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2420 kJ/579 kcal
    Riebalai: 45,4 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 27,2 g
    Angliavandeniai: 27,8 g
    --Iš kurių: cukrų: 24 g
    Baltymai: 7,8 g
    Druska: 0,02 g


    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.