Lazdyno riešutų kremas juodojo šokolado Cascina Bosco Maggiore 235 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Lazdyno riešutų kremas juodojo šokolado Cascina Bosco Maggiore 235 g

    Juodojo šokolado lazdyno riešutų kremas

    Kilmės šalis
    Italija
  • Šis juodojo šokolado rankų darbo kremas iš natūralių riešutų yra visų tikrų smaližių – gurmanų svajonė. Intensyviai juodas, be pieno, vientisos kreminės konsistencijos kremas. Malonus riešutų skonis nuostabiai dera su šokoladu ir kartu sukuria balansą, leisiantį patirti pačius maloniausius skonio jausmus. Pasigardinti košę, varškę ar tepti jį ant duonos, bandelės ar net ant sausainio. Tikime, kad smaližiai – tiek dideli, tiek ir maži suras ir dar daugiau šio kremo panaudojimo būdų. Juk kai taip skanu ir sveika, daug sukti galvos tikrai nereikia. Kremas pagamintas iš natūralių ingredientų be konservantų, dažiklių ir tirštiklių. Taip pat idealiai tinka gaminti įvairius pyragus ir desertus. Be glitimo.

    Apie riešutus

    „Tonda Gentile Trilobata“ lazdyno riešutas, auginamas daugiausia Langhe regione. Šioje vietovėje ypač palankus dirvožemis ir klimatas auginti šią veislę, kuri dėl savo savybių yra vertingiausia ir geriausia pasaulyje.

    Riešutas, nors ir labai kietas, turi apvalią formą, kuri palanki greitam mechaniniam lukštenimui, išlaikant nepažeistus vaisius, kurie vartojami tiek švieži, tiek skrudinti ir yra traškūs.

    Lazdyno riešutai, paprastai priskiriami prie džiovintų vaisių, yra gero aromato ir subtilaus skonio, juose gausu vitaminų, mineralų (kalio, magnio, fosforo ir kalcio), baltymų, skaidulų, nepakeičiamų riebalų rūgščių (vadinamųjų „gerųjų“ riebalų rūgščių). ir natūralių antioksidantų, tokių kaip vitaminas E, kuris lėtina audinių senėjimą. Fitosterolių – medžiagų grupės, laikomos svarbiomis širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai – šaltinyje lazdyno riešutuose taip pat yra mononesočiųjų riebalų, galinčių sumažinti MTL cholesterolio ir trigliceridų kiekį.

    „Tonda Gentile delle Langhe“ ypač vertinami konditerių kokybiškose ledų parduotuvėse ir konditerijos parduotuvėse, nes būtent vaisiai geriausiai dera prie šokolado, tačiau taip pat naudojami restoranuose prie visų rūšių pikantiškų patiekalų.

    Sudėtinės dalys: Pjemonto lazdyno riešutai (50%), cukrus, liesos kakavos milteliai. Gali būti pieno miltelių pėdsakų. Be gliuteno.

    Maistinė ir energinė vertė 100g: Energetinė vertė 2214KJ/531Kcal, riebalai 32g (iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 3,1g), angliavandeniai 48g (iš kurių cukrus 41g), skaidulos 8,2g, baltymai 8,7g, druska <0,02g. Laikyti vėsioje vietoje.