Likeris Kahlua 0,7 l

  • Kraunamos nuotraukos

    Likeris kavos skonio 20 %

    Kilmės šalis
    JAV
  • Kavos likeris „Kahlúa“ gaminamas iš cukranendrių romo ir 100 proc. arabikos kavos pupelių. Kavamedžiui subręsti reikia 4 m., o likeriui „Kahlúa“ gaminti naudojamos ne jaunesnių nei 6 m. kavamedžių pupelės. Jos renkamos rankomis, spalio–sausio mėnesiais. Kavos likeris „Kahlúa” pradėtas gaminti Meksikoje 1936 m. Jam gaminti naudojamos arabiškos kavos pupelės, auginamos Meksikoje, Verakruzo valstijoje. Kavamedžiai čia auga po didesniais medžiais, tad pupelės gali lėtai nokti šešėlyje be pesticidų. Sunokusios pupelės skinamos rankomis, plaunamos ir džiovinamos saulėje. Jos švelniai paskrudinamos ir rupiai sumalamos. Maltos pupelės nedelsiant ekstrahuojamos vandeniu, ir gauta šviežia kava maišoma su cukranendrių spiritu, vanile bei karamele.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne