Romas Angostura 1787 su dėž. 0,7 l

  • Kraunamos nuotraukos

    Cukranendrių gėrimas 40 %

    Kilmės šalis
    Trinidadas ir Tobagas
    Dėžutė
    Taip
  • Angostura 1787 – dedikacija pirmajam Trinidado cukraus fabrikui. Romas maišomas iš aukščiausios kokybės romų, iš rinktinių statinių kruopščiai atrinktų paties rūsio meistro. Šie romai 15 metų brandinami amerikietiško deginto ąžuolo statinėse. Sumaišyti jie dar kurį laiką brandinami, galiausiai subrendęs romas filtruojamas ir išpilstomas. Pagrindinė Angostura romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas. Angostura romai savitą skonį įgauna maišant skirtingo brandinimo laiko romus.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne