Romas Angostura 1824 su dėž. 0,7 l

  • Romas Angostura 1824 su dėž. 0,7 l

    Cukranendrių gėrimas 40 %

    Kilmės šalis
    Trinidadas ir Tobagas
    Dėžutė
    Taip
  • Romas maišomas iš aukščiausios kokybės romų, iš rinktinių statinių kruopščiai atrinktų paties rūsio meistro. Šie romai mažiausiai 12 metų brandinami amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas. Sumaišyti jie dar kurį laiką brandinami, galiausiai subrendęs romas filtruojamas ir išpilstomas. Pagrindinė Angostura romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas. Angostura romai savitą skonį įgauna maišant skirtingo brandinimo laiko romus.

  • Prenumeruok ir laimėk

    Bendraukime

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne