Romas Angostura 7 YO Dark 0,7 l

  • Kraunamos nuotraukos

    Cukranendrių gėrimas 40 %

    Kilmės šalis
    Trinidadas ir Tobagas
    Dėžutė
    Ne
  • Romas maišomas iš nuo 7 iki 10 metų amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų. Po brandinimo šie romai du kartus filtruojami anglies filtrais, kad būtų pašalintos nereikalingos priemaišos. Pagrindinė Angostura romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas. Angostura romai savitą skonį įgauna maišant skirtingo brandinimo laiko romus.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne