Romas Angostura Premium White Rum 0,7 l

  • Romas Angostura Premium White Rum 0,7 l

    Cukranendrių gėrimas 37,5 %

    Kilmės šalis
    Trinidadas ir Tobagas
    Dėžutė
    Ne
  • Romas maišomas iš, nuo 3 iki 8 metų amerikietiško ąžuolo statinėse, kuriose prieš tai buvo laikomas burbonas, brandinamų romų. Po brandinimo šie romai du kartus filtruojami anglies filtrais, kad būtų pašalintos nereikalingos priemaišos ir iš medienos įgauta spalva. Pagrindinė Angostura romo gamybos žaliava – cukranendrių melasa, kuri maišoma su vandeniu ir mielėmis. Gamyboje išskiriami keturi pagrindiniai procesai – fermentacija, distiliavimas, brandinimas ir maišymas. Angostura romai savitą skonį įgauna maišant skirtingo brandinimo laiko romus.

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne