• Kraunamos nuotraukos

    Šokoladiniai saldainiai 

    Tipas
    Saldainiai dėžutėje
  • Plonos juodojo šokolado plokštelės su mėtiniu įdaru. Gamyboje naudojamas pipirmėčių aliejus. 

    Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, SVIESTO riebalai (iš PIENO), nugriebto PIENO milteliai, IŠRŪGŲ miltelių produktas (iš PIENO), stabiliatorius (invertazė), emulgatorius (lecitinas), pipirmėčių aliejus, druska, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, rūgštis (citrinų rūgštis). Sausųjų kakavos produktų šokolade min 51%.

    Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę). 

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 1803,00 kJ / 428,00 Kcal
    Riebalai 12,90 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 7,40 g
    Angliavandeniai 74,10 g
    Cukrūs 64,40 g
    Baltymai 2,30 g
    Druska 0,04 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.