• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Glaistyti trys vaflių sluoksniai, pertepti ananasinio skonio riebaliniu kremu.

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, palmių branduolių, palmių riebalai, vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai), visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai, liesi kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, emulsiklis SOJŲ lecitinai, kvapiosios medžiagos, šaltyje džiovinti ananasų milteliai (0,02 %). Gali būti MIGDOLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO(įskaitant LAKTOZĘ) ir jų produktų.

    Alergenai: glitimo turinčių javų, sojų pupelių ir jų produktų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2295,00 kJ / 549,00 Kcal
    Riebalai 33,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 24,00 g
    Angliavandeniai 60,00 g
    Cukrūs 46,00 g
    Baltymai 2,90 g
    Druska 0,10 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.