• Kraunamos nuotraukos
  • Žemės riešutai su baltuoju, karameliniu glaistu bei traškia plėvele.

    Sudedamosios dalys: cukrus, žemės riešutai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), liesi pieniniai milteliai, karamelizuoti pieniniai milteliai (liesi pieniniai milteliai, cukrus, išrūgų baltymų koncentratas, rafinuoti palmių riebalai, dažiklis E150c, antioksidatorius saulėgrąžų lecitinas, iriso kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratas), kakavos masė, tirštiklis akacijų sakai, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, dažikliai (titano dioksidas, geležies oksidas, kurkuminas), glajinės medžiagos (bičių vaškas, karnauba vaškas, šelakas), emulsiklis sojų lecitinas.

    Alergenai: sojų lecitinas, pienas ir jo produktai. Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2224 kJ/532 kcal
    Riebalai: 31,3g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 11,5 g
    Angliavandeniai: 51 g
    Iš kurių: cukrų: 45,5 g
    Baltymai: 11,7 g
    Druska: 0,09 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.