• Kraunamos nuotraukos

    Likeriniai saldiniai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), juodasis šokoladas (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga ), saldintas sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, etilo alkoholis (1,1 %), brendis (1 %), palmių branduolių, palmių riebalai, liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, poliglicerolio poliricinoleatas; valgomoji druska.
    Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %.
    Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

    Vidutinis maistingumas 100 g produkto:
    energinė vertė 1605 kJ / 381 kcal; riebalai – 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 8,0 g; angliavandeniai – 62 g, iš kurių cukrų – 57 g; baltymai – 2,9 g; druska – 0,05 g
    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18 ± 3 °C temperatūroje).