• Saldainiai Kregždutė 1 kg

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Saldainiai Kregždutė - glaistyti kakaviniai pieninės pomados.

    Sudedamosios dalys:
    Cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: palmių, palmių branduolių, iš dalies hidrinti palmių, sviestmedžių), liesi kakavos milteliai, PIENO išrūgų permeatas, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas SIEROS DIOKSIDAS), etilo alkoholis, konservantas kalio sorbatas, saldintas sutirštintas PIENAS, marcipanas (MIGDOLAI, abrikosų branduoliai, invertuotojo cukraus sirupas, bulvių krakmolas), kvapiosios medžiagos, smulkinti ŽEMĖS, LAZDYNŲ riešutai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, SVIESTAS, GRIETINĖLĖS milteliai, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, maltodekstrinas, koncentruotos vaisių- uogų sultys, kakavos sviestas, trinta kakava, maskarponės sūrio pasta ((maskarponės sūris (pasterizuota GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas PIENAS, pasterizuoti KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, vanilės ekstraktas)), gliukozės-fruktozės sirupas, tiramisu pasta ((cukrus, KIAUŠINIŲ skonio vynas (vynas, „Marsala“ vynas, alkoholis iš panašių į vyną medžiagų, KIAUŠINIŲ trynių milteliai, cukrus, kvapiosios medžiagos, (sudėtyje yra SIEROS DIOKSIDO), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra SIEROS DIOKSIDO)), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tirštikliai: pektinai, agaras; valgomoji druska, kukurūzų krakmolas. Gali būti GLITIMO (KVIEČIŲ) PRODUKTŲ.

    Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų, sieros dioksido ir sulfitų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 1748,00 kJ / 415,00 Kcal
    Riebalai 10,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 6,50 g
    Angliavandeniai 78,00 g
    Cukrūs 71,00 g
    Baltymai 1,30 g
    Druska 0,15 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais. 

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime