• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Šokoladiniai saldainiai. Pagardinti smulkintais migdolais ir karameliniais dribsniais.

    Sudedamosios dalys: cukrus, šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių), kakavos masė, liesi pieniniai milteliai, migdolai (5,2%), karamelės gabaliukai (1,5%; cukrus, gliukozės sirupas, sviestas, grietinėlė), emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3)°C.

    Alergenai: sojų lecitinas, migdolai, pienas ir jo produktai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2473 kJ/592 kcal
    Riebalai: 38,5 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 20,6 g
    Angliavandeniai: 53 g
    Iš kurių: cukrų: 48,9 g
    Baltymai: 6,2 g
    Druska: 0,15 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.