• Saldainiai Lietuva 348 g

    Saldainių rinkinys

    Tipas
    Saldainiai dėžutėje
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Aukščiausios kokybės šokoladinių saldainių rinkinys nustebins net išrankiausią gurmaną.

    Sudedamosios dalys:
    Juodasis šokoladas 60% (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ LECITINAI, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENAS, gliukozės sirupas, palmių riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelinis įdaras 0,9% (gliukozės-fruktozės sirupas, SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENAS, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis SOJŲ LECITINAI, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: SOJŲ LECITINAI, riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), tirpi kava 0,06%, konservantas kalio sorbatas. Gali būti MIGDOLŲ, PISTACIJŲ, ANAKARDŽIŲ, LAZDYNŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, GLITIMO, KIAUŠINIŲ IR JŲ PRODUKTŲ pėdsakų. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.

    100 g maistinė vertė:
    Energinė vertė 1952,00 kJ / 465,00 Kcal
    Riebalai 21,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 13,00 g
    Angliavandeniai 63,00 g
    Cukrūs 56,00 g
    Baltymai 3,80 g
    Druska 0,09 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.   

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime