• Kraunamos nuotraukos

    Šokoladiniai saldainiai

    Tipas
    Saldainiai dėžutėje
  • Šokoladiniai saldainiai su juodu šokoladu.

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, LAZDYNO RIEŠUTAI, augaliniai riebalai, GRIETINĖLĖS milteliai, MIGDOLAI, IŠRŪGOS, PASUKŲ milteliai, IŠRŪGŲ milteliai (iš PIENO), dekstrozė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, fruktozė, kava, kukurūzų sirupas, invertuotas cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, druska. Sudėtyje gali būti KIAUŠINIŲ pėdsakų. Ingredientų kiekiai skirtingų rūšių saldainiuose skiriasi.

    100 g maistinė vertė:
    Energinė vertė 2355,00 kJ / 562,00 Kcal
    Riebalai 36,40 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 19,90 g
    Angliavandeniai 49,60 g
    Cukrūs 47,80 g
    Baltymai 7,50 g
    Druska 0,17 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.