• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Glaistyti du vaflių sluoksniai, pertepti vaisine mase su riešutų trupiniais.

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), šokoladas ((cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga)), smulkinti vafliai ir vaflių lakštai (KVIETINIAI miltai, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska,emulsiklis SOJŲ lecitinai), smulkinti MIGDOLAI, smulkinti ŽEMĖS RIEŠUTAI, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratai; stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga. Gali būti ANAKARDŽIŲ, LAZDYNŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir jų produktų pėdsakų. Šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%.

    Alergenai: glitimo turinčių javų, sojų pupelių ir jų produktų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 1728,00 kJ / 410,00 Kcal
    Riebalai 12,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 4,40 g
    Angliavandeniai 69,00 g
    Cukrūs 61,00 g
    Baltymai 4,70 g
    Druska 0,10 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.