Saldainiai Nomeda Peanut Butter & Jelly 1 kg

  • Saldainiai Nomeda Peanut Butter & Jelly 1 kg

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Saldainiai NOMEDA su riešutų kremu ir želė. Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), žemės riešutų masė 21 %, juodasis šokoladas 20 % (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), želė gabaliukai 5 % (cukrus, vanduo, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas; stabilizatorius pektinai, juodųjų morkų sulčių koncentratas, rapsų aliejus, dažikliai: chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, chlorofilinai, anato norbiksinas; kvapiosios medžiagos), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratas; kvapiosios medžiagos, stingdiklis pektinai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai.

    Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Gali būti lazdynų, migdolų, pieno (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų.

    Maistingumo deklaracija 100 g produkto: energinė vertė 1804 kJ / 430 kcal; riebalai – 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5 g; angliavandeniai – 61 g, iš kurių cukrų – 50 g; baltymai – 7,2 g; druska – 0,06 g.  

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.    

  • Prenumeruok ir laimėk

    Bendraukime