• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Cukrus, žemės riešutai, liesi pieno milteliai, išrūgų milteliai, lazdyno riešutai ir kita.

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai, smulkinti kepinti ŽEMĖS riešutai (21 %), liesi kakavos milteliai, PIENO išrūgų permeatas, vaflių trupiniai (KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai ), smulkintos džiovintos spanguolės (spanguolės, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai), emulsiklis SOJŲ lecitinai, smulkinti apelsininiai gabaliukai (obuolių tyrė, apelsinų sultys, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, fruktozės – gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, KVIEČIŲ skaidulos, cukrus, ryžių krakmolas, palmių riebalai, tirštiklis pektinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali apelsinų kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažiklis kurkuminas), smulkintos džiovintos dumplūnės (dumplūnės, ryžių miltai), smulkintos karamelizuotos moliūgų sėklos (moliūgų sėklos, cukrus), smulkinti LAZDYNŲ riešutai (0,15 %), smulkinti MIGDOLAI (0,15 %), saldžiavaisio pupmedžio vaisių milteliai, kvapiosios medžiagos, citrininiai traškučiai (gliukozės sirupas, koncentruotos citrinų sultys, abrikosų masė: abrikosai, cukrus; modifikuotas bulvių krakmolas, tirštiklis natrio alginatas, kvapioji medžiaga), šaltyje džiovinti aviečių ir ananasų gabalėliai. Gali būti ANAKARDŽIŲ ir jų produktų.

    Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2279,00 kJ / 545,00 Kcal
    Riebalai 32,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 19,00 g
    Angliavandeniai 55,00 g
    Cukrūs 49,00 g
    Baltymai 6,90 g
    Druska 0,13 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.