• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Saldainiai želiniai.

    Sudedamosios dalys:
    cukrus, obuolių tyrė 33 % (trinti obuoliai, konservantas sieros dioksidas) šokoladas 20% (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis taukmedžių, alyvpalmių, šorėjų, sviestmedžių, garcinijų, mangų), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas, kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, obuolių sulčių koncentratas (1,3%), stingdikis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, trinatrio citratas; kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymų milteliai.Gali būti migdolų, lazdynų, anakardžių, pistacijų, žemės riešutų, glitimo, PIENO ir jų produktų pėdsakų.Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%.Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 1506 kJ / 356 Kcal
    Riebalų 6,7 g.
    iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,1 g.
    Angliavandeniai 73 g.
    iš kurių cukrų 70 g.
    Baltymai 1,1 g.
    Druskų 0,01 g.  

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.