• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Asorti tipo saldainiai su lazdynų riešutų kreminiu įdaru, kiaušinių likerio skonio įdaru arba tamsiu kreminiu įdaru, brendžiu. SU RIEŠUTAIS - asorti tipo saldainiai su lazdynų riešutų kreminiu įdaru.

    Sudedamosios dalys:
    Šokoladas (54%) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai įvairiomis dalimis (palmių, sviestmedžių, šorėjų, mangų), kakavos sviestas, PIENO riebalai, emulsikliai: SOJŲ lecitinai ir E476; stabilizatorius E492; kvapioji medžiaga), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS, cukrus), KIAUŠINIŲ trynių pasta (2,3%) („Marsala“ vynas, KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, PIENO BALTYMAI, dažikliai: E160a, E101), etilo alkoholis (1,7 %), lazdynų RIEŠUTAI (1,6%), drėgmę išlaikančios medžiagos sorbitoliai, liesa kakava, PIENO išrūgų milteliai, LAKTOZĖ, PIENO BALTYMAI, maltodekstrinas, GRIETINĖLĖS milteliai, iš dalies nugriebto PIENO milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, trinta kakava, brendis (0,05%), kvapiosios medžiagos, emulsikliai: SOJŲ lecitinai ir E476, PIENO riebalai, valgomoji druska, žemės RIEŠUTŲ masė, lazdynų RIEŠUTŲ masė, KIAUŠINIŲ tryniai, marcipanas (MIGDOLAI, cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas), konservantas kalio sorbatas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Gali būti kitų RIEŠUTŲ ir GLITIMO turinčių JAVŲ pėdsakų. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Dažiklis E104 gali neigiamai paviekti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

    Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2154,00 kJ / 516,00 Kcal
    Riebalai 30,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 16,00 g
    Angliavandeniai 55,00 g
    Cukrūs 50,00 g
    Baltymai 4,30 g
    Druska 0,10 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.