• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Šokoladu glaistyti saldainiai iš geriausios rūšies kakavos ir pieno produkų su smulkintais vafliais bei romu.

    Sudėtis:
    Cukrus, šokoladas, 25% (cukrus, trinta kakava, įvairiomis dalimis šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių riebalai, kakavos SVIESTAS, emulsikliai SOJŲ lecitinai, E476; kvapioji medžiaga), palmių, kokosų riebalai, liesi kakavos milteliai, nugriebto PIENO ir IŠRŪGŲ milteliai, vaflių trupiniai (KVIETINIAI miltai, vanduo, emulsiklis SOJŲ lecitinai, tešlos kildymo medžiaga E500, druska), kvapioji medžiaga, emulsiklis SOJŲ lecitinai. Gali būti LAZDYNŲ, MIGDOLŲ, ANAKARDŽIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43%. Šokoladas su kakavos SVIESTU ir kitais augaliniais riebalais.

    Alergenai: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), sojų pupelių ir jų produktų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2133 kJ / 510 Kcal
    Riebalų 30 g.
    iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,0 g.
    Angliavandeniai 56,0 g.
    iš kurių cukrų 49,0 g.
    Baltymai 5,2 g.
    Druskų 0,20 g.

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.