• Kraunamos nuotraukos

    Saldainiai

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Glaistyti šokoladinės – riešutinės masės saldainiai su traškiais cukraus kristalais.

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, smulkinti kepinti LAZDYNŲ RIEŠUTAI, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai), vaflių trupiniai (KVIETINIAI miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis SOJŲ lecitinai), trinta kakava, liesi kakavos milteliai, kakavos sviestas, palmių, kokosų riebalai, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, kvapiosios medžiagos, džiovinti šaltyje aviečių gabalėliai. Gali būti ANAKARDŽIŲ, MIGDOLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ)ir jų produktų.

    Alergenai: glitimo turinčių javų, riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2170,00 kJ / 518,00 Kcal
    Riebalai 27,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 15,00 g
    Angliavandeniai 62,00 g
    Cukrūs 52,00 g
    Baltymai 4,80 g
    Druska 0,07 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.