• Kraunamos nuotraukos

    Šokoladiniai saldainiai 

    Tipas
    Saldainiai dėžutėje
  • Visame pasaulyje žinomi karameliniai saldainiai su neskaldytais lazdynų riešutais bei šokolado glaistu. 

    Sudedamosios dalys:
    Cukrus, LAZDYNO RIEŠUTAI, augaliniai riebalai, gliukozės sirupas, IŠRŪGOS, saldintas sutirštintas liesas PIENAS, kakavos masė, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, LAKTOZĖ, sumažinto riebumo kakavos milteliai, kakavos sviestas, IŠRŪGŲ milteliai, lieso PIENO milteliai, PIENO riebalai, sirupas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, druska, kvapiosios medžiagos.

    Alergenai: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2153,00 kJ / 516,00 Kcal
    Riebalai 28,70 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 12,60 g
    Angliavandeniai 58,50 g
    Cukrūs 48,50 g
    Baltymai 5,90 g
    Druska 0,22 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.