Saldainių rinkinys Rūta 1913 125 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Saldainių rinkinys Rūta 1913 125 g

    Šokoladinių saldainių rinkinys 

    Tipas
    Sveriami saldainiai
  • Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“. Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Dėžutės viršelyje galite matyti saldainių rūšis. „Rūta 1913“ rinkinį sudaro šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: kakaviniu, pagardintu brandžiu, Marsala vyno ir baltojo šokolado, amareto skonio ir kvapiųjų mandarinų. 4 nepriekaištingi skoniai. 20 aukščiausios kokybės saldainiai. 

    Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 23% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 22,6% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 18% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis e 471), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), įdaras base-krem (baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), saldintas sutirštintas pienas (pienas (55%), cukrus (45%)), brendis (1,9%), nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai (0,6%), kvapiųjų mandarinų tyrė (0,5%), sviestas, cukrus, kiaušinių trynio įdaras 0,4% (vynas marsala (32%), kiaušinių tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai (karotenai, riboflavinai)), stabilizatorius invertazė, amareto ir kitos kvapiosios medžiagos, dažiklis (e 129*), tapijokų krakmolas. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. *dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį!

    Alergenai: sojų pupelės ir jų produktai, pienas ir jo produktai, kiaušiniai ir jų produktai. gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2098 kJ/503 kcal
    Riebalai: 28.1 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 17.2 g
    Angliavandeniai: 54.1 g
    Iš kurių: cukrų: 51.4 g
    Baltymai: 4.8 g
    Druska: 0.12 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.