• Kraunamos nuotraukos

     Šokoladinių saldainių rinkinys 

    Tipas
    Saldainiai dėžutėje
  • Rankų darbo šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta“ – tai daugiau kaip šimto metų patirties rezultatas, aukšta kokybė ir tradicijų puoselėjimas. Šis saldainių rinkinys reprezentuoja išskirtines saldainių fabriko „Rūta“ vertybes – išmanymą, darbštumą ir meilę saldainiams! Dviejų aukštų rinkinį sudaro šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: bruknių ir sūrio, lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių, kapučino skonio, pistacijų, migdolų, pekaninių karijų ir ryžių traškučių, marcipano, šaltalankių, šampano, traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių, Ruby šokolado ir aviečių bei lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos pupelių.

    Sudedamosios dalys: šokoladas 30% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 14% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 13% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), ruby šokoladas 6% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), įdaras champ-krem 5,7% (baltasis šokoladas, grietinėlė, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos išrūgos, pieno baltymai), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras 5,5% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi pieno milteliai, grietinėlės milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20% (cukrus, kviečių miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), grietinėlės milteliai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), cukrus, sojų miltai, džiovinti vaisiai 2% (avietės, braškės, mėlynės), dažikliai (e 162, e 120), gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštis citrinų rūgštis), lazdyno riešutų įdaras 5% (lazdyno riešutai 50%, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55% (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), kakavos sviestas, gliukozės sirupas, marcipanas 1,5% (migdolai 52%, cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), cukrus, plakamoji grietinėlė (grietinėlė (iš pieno), pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), bruknių uogos (1,2%), aviečių uogos (1%), pekaninės karijos, migdolai 0,8%, dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis (e 322), antioksidantas e 306), sviestas, šaltalankio uogų sultys (0,6%), invertuotojo cukraus sirupas, brendis, smulkintos kakavos pupelės (0,4%), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), saldintas sutirštintas pienas (pienas (55%), cukrus (45%)), pistacijos (0,3%), ryžių traškučiai 0,2% (ryžių miltai (87%), cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), šokolado įdaras (šokoladas 53% (kakavos masė, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), etilo alkoholis, sūrio milteliai (0,2%), liesi kakavos milteliai, aviečių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, avietės (20%), tirštiklis natrio alginatas), tapijokų krakmolas, tirštiklis pektinas, kapučino ir kitos kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatorius invertazė, dažikliai (e 171, e 100). skaidulinių medžiagų šaltinis. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%.

    Alergenai: sojų pupelės ir jų produktai, pienas ir jo produktai, lazdyno riešutai, migdolai, glitimo turintys javai. gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2236 kJ / 513 kcal
    Riebalai: 33.2 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 17.5 g
    Angliavandeniai: 46 g
    Iš kurių: cukrų: 43.8 g
    Baltymai: 5.4 g
    Druska: 0.1 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.