Sausainiai rinkinys Proginis 1 kg

  • Sausainiai rinkinys Proginis 1 kg

    Sausainių rinkinys

    Kategorija
    Sausainiai
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Sausainiai: Laumės juosta, Dzūkija glaistyti, Žiedelis, su vyšnių skonio įdaru glaistyti.                                                                                                                 

    Grynasis kiekis: 1 kg.

    Dzūkijos sausainiai LAUMĖS JUOSTA
    Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (kilmės šalis ES), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), KIAUŠINIŲ milteliai, saldžių IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiaga amonio karbontai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), kvapioji medžiaga, druska, dažiklis karotenai.

    Dzūkijos glaistyti ŠACHMATINIAI sausainiai
    Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, kakavinis glaistas 18 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), kakavos milteliai, KIAUŠINIŲ milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenai.

    Dzūkijos glaistyti sausainiai VYŠNAITĖ
    Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, vyšnių skonio įdaras 25,8 % (cukrus, obuolių tyrė, vanduo, stabilizatorius acetilinatas dikrakmolo adipatas, tirštiklis pektinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis juodųjų morkų koncentratas, vyšnių skonio kvapioji medžiaga, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), kakavinis glaistas 12 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), KIAUŠINIŲ milteliai, saldžių IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiagos: amonio karbonatai, natrio karbonatai; druska, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai.

    Dzūkijos sausainiai ŽIEDELIS
    Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (kilmės šalis ES), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas (gliukozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotriozė), KIAUŠINIŲ milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), druska, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiaga amonio karbonatai, dažiklis karotenai.
     

    Vidutinė 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 2002 kJ/482 kcal; riebalai – 23 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 10 g; angliavandeniai – 62 g, iš kurių cukrų – 26 g; baltymai – 6,4 g; druska – 0,14 g.

    Laikymo sąlygos: nuo 6 iki 21 °C temperatūroje.

      

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime