• Kraunamos nuotraukos
  • Sausainiai, kuriems nėra abejingų: glaistyti trapios tešlos sausainiai su karamelizuotu sutirštinto pieno ("Rududu") sluoksniu.                                                           

    Grynasis kiekis: 1 kg. Sudedamosios dalys: karamelizuotas saldintas sutirštintas pieninis gaminys 39 % (nugriebtas PIENAS 48,5 %, cukrus 43,5 %, augaliniai riebalai (palmių riebalai, iš dalies hidrinti palmių riebalai), stabilizatoriai: karageninas, agaras, natrio fosfatai; tirštikliai: karageninas, tara guma, kalio chloridas; emulsikliai: riebiųjų rūgščių mono- ir digliceridai, SOJŲ lecitinai; kvapioji medžiaga), KVIETINIAI miltai, kakavinis glaistas (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas (gliukozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotriozė), KIAUŠINIŲ milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), druska, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai. GALI TURĖTI SIEROS DIOKSIDO IR SULFITŲ, ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.

    100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1805 kJ/433 kcal; riebalų – 20 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11 g; angliavandenių – 59 g, iš kurių cukrų – 41 g; baltymų – 5,8 g; druskos – 0,21 g.

    Laikymo sąlygos: nuo 6 iki 21 °C temperatūroje.