Sausainiai Šventinis sausainių rinkinys 1 kg

  • Sausainiai Šventinis sausainių rinkinys 1 kg

    Sausainių rinkinys

    Kategorija
    Sausainiai
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Sausainių rinkinys: Žiedelis (trapūs vaniliniai sausainiai), Sveikuoliai (sausainiai su žemės riešutais, razinomis ir saulėgrąžų branduoliais), Guboja (trapios tešlos sausainiai su vaisių įdaru, dekoruoti šokoladu), Laumės juosta (trapūs sausainiai su pieno aromatu).                                                                                         

    Grynasis kiekis: 1 kg.

    Dzūkijos sausainiai GUBOJA
    Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, obuolių džemas (obuolių tyrė 95 % (obuoliai, konservantas NATRIO METABISULFITAS), cukrus), kakavinis glaistas (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių aliejai, emulsikliai: sorbitano tristearatas, lecitinai (saulėgrąžų)), liesi kakavos milteliai 18 %, kakavos sviestas, emulsikliai: SOJŲ lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, KIAUŠINIŲ milteliai, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; druska, dažiklis karotenai.

    Dzūkijos sausainiai LAUMĖS JUOSTA
    Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (kilmės šalis ES), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), KIAUŠINIŲ milteliai, saldžių IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiaga amonio karbontai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), kvapioji medžiaga, druska, dažiklis karotenai.

    Dzūkijos sausainiai SVEIKUOLIAI
    Sudedamosios dalys: ŽEMĖS RIEŠUTAI 21,9 %, saulėgrąžos 21,9 %, razinos (razinos, saulėgrąžų aliejus 0,3-0,5 %) 21,9%, cukrus, augaliniai riebalai 10,5 % (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai.

    Dzūkijos sausainiai ŽIEDELIS
    Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai (kilmės šalis ES), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio aliejai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), cukrus, gliukozės ir fruktozės sirupas (gliukozė, maltozė, vanduo, fruktozė, maltotriozė), KIAUŠINIŲ milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: difosfatai, natrio difosfatai, natrio karbonatai; lipnumą reguliuojačios medžiagos: kalcio karbonatai, kalcio sulfatas; KVIEČIŲ krakmolas, rafinuotas rapsų aliejus), druska, kvapioji medžiaga, tešlos kildymo medžiaga amonio karbonatai, dažiklis karotenai.

    GALI TURĖTI RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ.

    Vidutinė 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 2011 kJ/483 kcal; riebalai – 26 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 10 g; angliavandeniai – 59 g, iš kurių cukrų – 28 g; baltymai – 7,6 g; druska – 0,10 g.

    Laikymo sąlygos: nuo 6 iki 21 °C temperatūroje.

      

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime