• Kraunamos nuotraukos
  • Iš kakavos pupelių gaminamas juodasis šokoladas yra vienas geriausių pasaulyje antioksidantų, saugančių ląsteles nuo žalingų laisvųjų radikalų, kaip skelbia portalas „Health line“. Pastebėta, kad šokoladas veikia kaip antidepresantas: skatina gaminti laimės hormoną serotoniną, todėl gera nuotaika garantuota! Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 85 %.

    Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 85 %. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2435 kJ/582 kcal
    Riebalai: 49,6 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 29,8 g
    Angliavandeniai: 15,0 g
    Iš kurių: cukrų: 10,5 g
    Baltymai: 10,0 g
    Druska: 0,03 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.