• Kraunamos nuotraukos
  • Norėdami papildyti saldumynų linijos „Lietuva“ gaminių seriją, pristatome naują, 75% kakavos turintį šokoladą su kanapių sėklomis ir braškėmis. Stilinga šokolado pakuotė nepaliks abejingų – smalsieji smaližiai pakuotės viršuje galės matyti XIV a. naudotą Lietuvos valdovų antspaudą bei sužinoti, kad juodasis šokoladas su tradiciniais pagardais irgi jau skaičiuoja šimtmečius.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), kanapių sėklos (5 %), braškių granulės (5 %; gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2343 kJ / 565 kcal
    Riebalai: 42,8 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24,8 g
    Angliavandeniai: 30,6 g
    Iš kurių: cukrų: 24,2 g
    Baltymai: 8,2 g
    Druska: 0,10 g  

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.