Šokoladas juodasis su apelsinų žievelėmis ir sausainiais 90 g

  • Kraunamos nuotraukos
  • Apelsinų žievelės ir sausainių gabalėliais – malonus traškumas ir puikus apelsino skonis bei aromatas. Apelsinų žievelėje - daug vitamino C, maistingų medžiagų ir flavanoidų! Šokoladai gerai nuotaikai! Atraskite savo skonį! Daug skaidulinių medžiagų. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), apelsinų žievelės (6 %; apelsinų žievelės (53 %), cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), sausainių gabalėliai (3 %; kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklas, tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatai, druska, emulsiklis rapsų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.

    Alergenai: sojų lecitinas, glitimo turintys javai. Gali būti pieno, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2191 kJ / 523 kcal
    Riebalai: 31,7 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18,9g
    Angliavandeniai: 49,9g
    Iš kurių: cukrų: 45,9 g
    Baltymai: 5,2 g
    Druska: 0,09 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.