Šokoladas juodasis su moliūgų sėklomis ir vyšniomis 90 g

  • Kraunamos nuotraukos
  • Moliūgų sėklos ir liofilizuotų vyšnių gabalėliai juodajame šokolade – išraiškingo ir sodraus skonio derinys. Liofilizacija (džiovinimas šaltyje) suteikia vyšnioms ypatingą traškumą. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.

    Sudedamosios dalys: pšokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), moliūgų sėklos 7,6%, vyšnių granulės 3,1% ( gliukozės sirupas, vyšnios 35%, krakmolas, cukrus). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 55%. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2226 kJ / 535 kcal
    Riebalai: 34,6 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 19,2g
    Angliavandeniai: 44,1g
    Iš kurių: cukrų: 41,5g
    Baltymai: 7,6 g
    Druska: 0,10 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.