Šokoladas juodasis su sėklomis 90 g

  • Kraunamos nuotraukos
  • Juodasis šokoladas ir vertingas trijų sėklų derinys – skanėstas vertinantiems natūralumą. Itin vertingi priedai – moliūgų, saulėgrąžų sėklos ir linų sėmenys. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), moliūgų branduoliai (9%), saulėgrąžų branduoliai (9%), linų sėmenys (9%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75%. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2381 kJ / 575 kcal,
    Riebalai: 45,5 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 22,7 g,
    Angliavandeniai: 23,5 g
    --Iš kurių: cukrų: 14,8 g
    Baltymai: 12,1 g
    Druska: 0, 05 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.