• Kraunamos nuotraukos
  • Juodojo šokolado (50 %) figūra „Laimės pasaga“.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga). daug skaidulinių medžiagų. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%.

    Alergenai: soja. gali būti pieno pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2201 kJ / 526 kcal
    Riebalai: 31,3 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 31,3 g
    Angliavandeniai: 51,7 g
    Iš kurių: cukrų: 49,1 g
    Baltymai: 4,9 g
    Druska: 0,01 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.