Šokoladas Lietuva 300 g (dėž.su mova)

  • Kraunamos nuotraukos
  • Šio šokolado skonį praturtina visame pasaulyje vertinami lazdynų ir migdolų riešutai, džiovintų ananasų gabalėliai bei didžiosios raudonosios razinos. Tai švelniai tirpstantis juodasis šokoladas, kuriame nuostabiai išryškėja riešutų ir džiovintų vaisių skonių įvairovė. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55%

    Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), razinos (11,1 %; razinos, saulėgrąžų aliejus), cukruoti ananasai (9 %; ananasai (51 %), cukrus (47,8 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas sieros dioksidas), migdolai (8,2 %), lazdynų riešutai (5,7 %). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ.

    Alergenai: soja, konservantas sieros dioksidas, migdolai, lazdynų riešutai. Gali būti pieno, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 1998 kJ / 478 kcal
    Riebalai: 27,3 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 14,5 g
    Angliavandeniai: 47,6 g
    --Iš kurių: cukrų: 45,4 g
    Baltymai: 10,5 g
    Druska: 0,01 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.