• Kraunamos nuotraukos
  • Saldumynų linijos „Lietuva“ gaminiai įprasmina įmonės siekius skatinti pilietiškumą, žadinti bet kuriame pasaulio kampelyje gyvenančio lietuvio pasididžiavimą savo kraštu bei formuoti patrauklų Lietuvos įvaizdį. Lietuvos žemėlapio formos šokoladas – tai puiki dovana ar suvenyras. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 70 %

    Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas). Šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 75%. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ.

    Alergenai: soja. Gali būti pieno pėdsakų.

    100 g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2409 kJ / 579 kcal
    Riebalai: 45,4 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 27,2 g
    Angliavandeniai: 27,8 g
    Iš kurių: cukrų: 24,0 g
    Baltymai: 7,8 g
    Druska: 0,02 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.