• Kraunamos nuotraukos
  • Juodas šokoladas (70 %). Kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, burboninė vanilė.

    Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, burboninė vanilė. Sudėtyje gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ, PIENO bei SOJOS pėdsakų.

    100 g maistinė vertė: 
    Energinė vertė 2350,00 kJ / 566,00 Kcal
    Riebalai 41,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 24,00 g
    Angliavandeniai 34,00 g
    Cukrūs 29,00 g
    Baltymai 9,50 g
    Druska 0,10 g 

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.