Šokoladas Rūta Ruby su smulkintais migdolais 90 g

  • Šokoladas Rūta Ruby su smulkintais migdolais 90 g

    Šokoladas

    Tipas
    Šokoladas
    Kilmės šalis
    Lietuva
  • Ruby šokoladas su smulkintais migdolais – vaisių gaivumo su švelniu rūgštumu ir malonaus riešutų traškumo derinys. Ruby šokoladas unikalus tuo, kad jo spalva ir uogų skonis išgaunamas natūraliai, nenaudojant dažiklių ar skonio priedų. Ruby šokolado gamybai naudojamos purpurinės spalvos pupelės bei
    išrastas kakavos pupelių paruošimas, kurio metu išsaugoma spalva ir atskleidžiamas skonis. Šokoladas pavadinimą Ruby (rubinas) gavo dėl savo švelnios rožinės spalvos.
    • Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %.
    • Migdolų šokolade – 5 %.
    • Aromatingas, vaisių gaivumu ir riešutų traškumu pasižymintis skonis.

    Sudedamosios dalys: Ruby šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), MIGDOLAI (5 %). Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

    Maistingumas 100 g

    Energinė vertė 2445 kJ / 584 kcal 
    Riebalai 37,9 g 
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 21,3 g 
    Angliavandeniai 52,3 g 
    Iš kurių: cukrų 51,2 g 
    Skaidulinės medžiagos 1,2 g 
    Baltymai 7,3 g 
    Druska 0,22 g 
     

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.    

  • Naujienlaiškis

    Bendraukime