• Kraunamos nuotraukos
  • Juodas šokoladas "Vilnius".

    Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis lecitinai, kvapioji medžiaga. Gali būti RIEŠUTŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, PIENO, KIAUŠINIŲ ir GLITIMO turinčių javų pėdsakų. Kakavos kiekis ne mažiau kaip 52%.

    100 g maistinė vertė:
    Energinė vertė 2203,00 kJ / 529,00 Kcal
    Riebalai 35,00 g
    Sočiosios riebalų rūgštys 21,00 g
    Angliavandeniai 48,00 g
    Cukrūs 47,00 g
    Baltymai 5,40 g
    Druska 0,00 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.