Vynas Tommasi Amarone della Valpolicella Classico D.O.C.G. Double Magnum su dėž. 3 l

  • Kraunamos nuotraukos

    Raudonasis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda 15 %

    Kilmės šalis
    Italija
    Talpa (l)
    3
    Kategorija
    Vynas
  • Raudonasis vynas, pagamintas Veneto vietovėje, Italijoje. Vynuogės 50 % Corvina Veronese, 30 % Rondinella, 15 % Corvinone, 5 % Oseleta. Amarone vyno gamybos procesas: rankomis nuskintos itin gerai prinokusios vynuogės net 4 mėnesius džiovinamos vėsioje, gerai vedinamoje patalpoje. Išdžiovintos vynuogės, išspaudžiamos vasario mėnesį. Po 20 dienų trunkančios maceracijos (sulčių laikymo kartu su odelėmis) vyksta fermentacija. Vėliau vynas 24 mėn. brandinamas didelėse ąžuolo statinėse. Tinka patiekti prie žvėrienos, kepsninėje ruošto maisto, įvairių sūrių.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne